"Громадяни України отримали сигнал, що системи безпеки у нас не існує. Правоохоронна система не контролює ситуацію в країні" - військовий експерт про вбивство Вороненкова

Олег Жданов також розповів, що коли Нємцову запропонували переїхати до Києва, він відповів, що в Москві відчуває себе більш захищеним від ФСБ.

Олег Жданов. Фото:http://gs.fm/

Правоохоронна система України не контролює ситуацію в країні. Про це заявив виданню Гордон колишній офіцер оперативного управління Генерального штабу ЗС України (2003-2006), полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України.

Експерт прокоментував вбивство колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова.

"Громадяни України отримали сигнал, що системи безпеки у нас не існує. Правоохоронна система не контролює ситуацію в країні. Порівнювати вбивство Вороненкова з отруєнням Литвиненка (екс-офіцер ФСБ Олександр Литвиненко. - ред) не варто. Не плутайте божий дар з яєчнею. Вбивство Литвиненка - це була спецоперація на рівні зовнішньої розвідки. Більш того, про те, що його отруїли, стало відомо зовсім випадково. Тоді його аналізи помилково відправили не в ту лабораторію. Симптоми визначити ніхто не міг", - зазначив Жданов.

Він акцентував увагу на тому, що вбитий російський опозиціонер Борис Нємцов свого часу відмовився іммігрувати в Україну, оскільки в Росії відчував себе більш безпечно.

"Коли Нємцову запропонували переїхати до Києва, він відповів, що в Москві відчуває себе більш захищеним від ФСБ. Це він сказав за декілька місяців до своєї смерті. У нас не існує кордону з Росією. Він номінальний.

Немає ні імміграційного, ні візового режиму. Вирішити проблему повинна була стіна, яку обіцяв побудувати Яценюк (екс-прем'єр-міністр України - ред). Сьогодні будь-хто може перетнути кордон, коли захоче", - підкреслив Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...