Грузини розпочали флешмоб, підтримуючи безвіз для українців

Це так зворушливо

Громадяни Грузії влаштували флешмоб на підтримку України, повідомляють Патріоти України.

Учасники публікують свої фото з хештегом #Visa_Free_For_Ukraine. У руках вони тримають напис "Я не відчуваю себе європейцем достатньо, допоки Україна не отримає "безвіз".

Українці, у свою чергу, у коментарях під фото дякують грузинам за такий жест

Нагадаємо, в Грузії з 28 березня почав діяти безвізовий режим з Європейським союзом. Першими в Європу за новими правилами вирушили прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі разом зі студентами, вченими, журналістами і членами уряду. Літак вилетів з Тбіліського міжнародного аеропорту ім. Шота Руставелі в Афіни. Потім делегація побуває в Брюсселі.

Голосування у Європарламенті щодо лібералізації візового режиму для України має відбутися на початку квітня. МЗС України прогнозує запровадження безвізового режиму для українців до літа цього року.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...