Гринів нагадав, що депутатський мандат не дає права чинити беззаконня

Мандат народного депутата не дає права чинити беззаконня і бити поліцейських. Про це заявив голова парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Ігор Гринів в ході Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу, інформують Патріоти України.

"Демократія - це сила закону, а не закон сили. Депутатський мандат дає право на прийняття законів, а не на безкарне хуліганство - побиття поліції чи блокування залізниці", - сказав він.

За словами Гриніва, фракція БПП закликає колег у парламенті припинити незаконне блокування залізниці.

Народний депутат наголосив, що парламент має демонструвати консолідацію, а не "жагу до влади".

Гринів нагадав, що 90 років тому українці втратили шанс на державність саме через розбрат, критиканство, анархію.

Як повідомляв Укрінформ, на Європейські площі в Києві сталася сутичка між активістами і правоохоронцями. Поліція затримала керівника Організації українських націоналістів (ОУН) Миколу Коханівського та ще близько 10 активістів.

Начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко повідомив ЗМІ, що серед постраждалих внаслідок сутичок на Європейській площі у Києві один поліцейський отримав серйозні травми.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...