Гучне самовбивство: Стало відомо хто влаштував вибух у київській багатоповерхівці і чому

Вибух стався в одному з багатоповерхових будинків на вулиці Донецькій у Солом’янському районі Києва.

Журналісти змогли з’ясувати, що вибух у багатоповерхівці в Солом’янському районі Києва влаштувала молода дівчина, яка дізналася про смерть матері, повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку dtp .kiev.ua у Facebook.

“Виявилося, мати, господиня квартири, померла приблизно 3 листопада. Побачивши труп, дочка перерізала вени і пустила газ. В результаті вибуху отримала важкі травми і опіки. У критичному стані була госпіталізована в політравму лікарні № 17”, – йдеться в повідомленні журналістів.

Журналістам також вдалося потрапити всередину вибухнула квартири.

Нагадаємо, вибух стався на вулиці Донецькій, зараз на місці події працюють поліцейські, рятувальники та представники аварійних служб.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...