Гумконвой з Росії взяв курс на Донбас

Цей гумконвой перший з початку 2017 року та 60-й з серпня 2014 року.

Картинки по запросу російський гумконвой фото

Вранці у вівторок, 21 лютого, з Донського рятувального центру в Ростовській області Російської Федерації в сторону українсько-російського кордону виїхало 26 автомобілів, завантажені гуманітарною допомогою, загальна вага якої перевищує 300 тонн.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства Російської Федерації у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих, повідомляють Патріоти України.

За інформацією російського відомства, основна маса вантажу - продукти, предмети першої необхідності, а також дитячі продуктові набори для дітей до 1 року.

Повідомляється, що перед українським кордоном колона розділиться на дві частини. Перша відправиться на пункт пропуску "Донецьк", друга - на "Матвєєв Курган". Потім конвої продовжать рух в Донецьку і Луганську області.

Варто зазначити, що цей гумконвой, який виїхав на Донбас, перший з початку 2017 року та 60-й з серпня 2014 року.

У російському МНС додали, що наступні колони відправляться на Донбас 28 лютого, 16 і 23 березня.

Як повідомлялося раніше, 26 січня, бойовики не пропустили на окуповану територію Донбасу 24 автомобілі з гуманітарним вантажем від Організації Об'єднаних Націй. Серед вантажів, що слідували на непідконтрольну Україні територію Донбасу, були будматеріали і медикаменти.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело