Гундяєв вийшов на стежину особистої помсти Петру Порошенко

Загострення боїв на Світлодарській дузі, демарш Опоблоку на дії Турчинова, і звільнення Кіборга пов'язані міцно.

Прочитав цю статтю на "Антикорі" та дуже засмутився. Воно все зрозуміло, навіщо, кому, як, але як дешево... Ось: "Освобождение "киборга" Тараса Колодия из плена боевиков на Донбассе, в котором он провел почти два года, стало возможным исключительно благодаря церкви, никакого участия никто из представителей власти в этом не принимал. Сообщает портал «АНТИКОР» со ссылкой на СМИ. Об этом сообщил журналист Виталий Глюдзо.

"В ближайшее время Тарас будет в Киеве. Мы его все ждем, особенно Порошенко для очередного пиара. Представители Порошенко уже говорили с нашим Героем, однако он наотрез отказался встречаться с кем-либо из нынешней власти. Он считает их, как бы это мягче выразиться, предателями. Передайте читателям, что освободили Тараса при участии добрых людей, имеющих большое влияние в православном мире. Никто, а тем более Порошенко, за два года палец о палец не ударил, чтобы освободить "киборга", - рассказал в телефонном разговоре журналист".

Дуже цікаво, що саме у такому розумінні висвітлюється ця подія, а саме протиставлення Церкви - Порошенко, здавалося б навіщо? Як на мене, Гундяєв вийшов на стежину особистої помсти. За що саме гундяй ніколи не вибачить Порошенко:

1- це перехід Петра з адептів УПЦ до ідей соборної церкви,

2 - підтримка Петром проукраїньського крила УПЦ, і як наслідок недопущення міжрелігійної бійні, яку кремль очікував після проведення відверто провакаційного хресного ходу,

3 - фактичне відсторонення Новінського від особистого "керування" УПЦ,

4 - лобіювання створення Єдиної церкви на міжнародній арені.

Цими намаганнями Порошенко вніс себе до переліку особистих ворогів гундяєва, і загострення боїв на Світлодарській дузі, демарш опоблоку на дії Турчинова, і звільнення Кіборга пов'язані міцно. Дозвольте декілька слів про звільненого - саме Кіборг - чому?

Звісно, бо кіборги - українські герої, символ незламного духу нашого війська (заради правди додам - після двох років знущань терористів в полоні я б теж Порошенко не подякував на його місці). Але між конструктивною критикою та намаганнями дестабілізувати українське суспільство є велика різниця.

Саме тому Онуфрій з Кирилом і вдалися до того огидства - торгам на любові українців до своїх героїв. Чого ж вони хочуть? Мабуть, лише сліпий не побачить - загострення невдоволення населення владою, недопущення ізоляції лугандонії Турчиновим, посилення впливу рпц на свідомість українців. Ось такі справи, доволі кепські, як команда президента відреагує на ці виклики, мені невідомо, хоча мала б зі всіею жорстокістю відповісти і сепарам за вбивства наших воїнів, і опоблоку за відверто зрадницькі дії.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Знайшли гідне застосування": Роми здали новітній російський безпілотник на металолом

понеділок, 29 квітень 2024, 21:55

Роми в Тамбовській області РФ хотіли здати безпілотний літальний апарат на металолом. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України. За інформацією ЗМІ, співробітники пункту прийому металолому в Первомайському районі звернулися в поліцію, коли отр...

"Бо сама Юля - нуль і на що не впливає": Український журналіст порадив вдові Навального звернутися до... СБУ

понеділок, 29 квітень 2024, 21:43

Замість того, щоб чекати і терпіти, Юлія Навальна має обрати інший шлях боротьби – заявити, що Росію захопили злочинці та закликати всіх до боротьби із ними. Про це в інтерв’ю «Главкому» заявив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України. «Для...