"Гвоздики" і гори боєприпасів: Росія розташувала військову базу у 10 км від лінії фронту на Донбасі

Бойовики вкотре "здали" цінну інформацію через звичку хизуватися своїми "подвигами" у соцмережах.

Терорист з боєприпасами. Фото: соцмережі.

У ході проведення чергової OSINT-розвідки виявлена база окупаційних військ Росії в Петровському районі Донецька, яка розташована в 10 км від одного з найбільш гарячих і неспокійних місць на Донбасі - це місто Мар'їнка. Про це йдеться у розслідуванні Міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, передають Патріоти України.

Як зазначається в матеріалі, докладно вивчаючи профілі та зв'язки російських бойовиків, було з'ясовано, що на цій базі сховались 122-мм самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика" і в найближчих приміщеннях, даної промзони, розміщені гори боєприпасів на складах.

Так фото зі складів 21 січня 2016 виклав терорист Влад Загородній.

Крім того ще один терорист Ігор Калько (позивний "Колиба"), що є водієм самохідної артилерійської установки "Гвоздика" і за це отримує 3000 рублів на місяць, виклав фото техніки.

На деяких фото видно перефарбовані в білий колір 122-мм самохідні гаубиці 2С1 "Гвоздика" з номерами "410" і "414", а також видно новий тактичний знак "55 в трикутнику", який замінив старий ТЗ "5 у ромбі". У коментарях до фото нижче, Ігор Калько написав, що "намивав" всі п'ять самохідних гаубиць, т.е на той момент там було мінімум 5 одиниць САУ "Гвоздика".

Відзначається також, що у багатьох бойовиків були виявлені дуже схожі фотографії. "Весняно-літні фото від бойовиків цієї бази. Але привернули увагу фото з горами боєприпасів від безіменного бойовика, що намагається ховатися під такими "гучними "назвами" як "Новоросія Донецьк". Як бачимо, боєприпаси розміщені в ангарі округлої форми з малюнком на стінах у вигляді облицювального каменю. Найближче таке приміщення розміщено в 500 м від будівлі, де приховують мінімум 5 одиниць САУ "Гвоздика", - пишуть волонтери.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...