Hyperloop всередині: Показали внутрішній дизайн капсули (фото)

Дизайн для капсули розробила компанія BMW.

Капсула всередині. Фото: NBC News

Під час виставки у Дубаї компанія Virgin Hyperloop разом із Дорожньо-транспортним відомством Дубаю представили повномасштабну функціональну модель капсули Hyperloop One, повідомляють Патріоти України з посиланням на NBC News.

Дизайн для капсули розробила компанія BMW. Virgin Hyperloop One – це один з трьох незалежних проектів швидкісної транспортної системи, що ведеться паралельно з SpaceX та НТТ. Запуск першого сполучення заплановано на 2020 рік у Дубаї.

Саме Virgin нині є лідером у перегонах з будівництва Hyperloop. В компанії обіцяють сполучити два мегаполіси Саудівської Аравії швидкісною магістраллю. Швидкість капсули в тунелі має сягати 386 км/год. Під час виставки представили інтер’єр капсули Virgin Hyperloop One. Це перший повномасштабний прототип гкапсули, що був показаний широкій публіці.

"З дизайном Virgin Hyperloop One ми хотіли створити новий візуальний вираз для нового способу громадського транспорту", – заявив шеф-дизайнер Designworks LA Йоханнес Лампела.

Капсула облаштована шкіряними кріслами з регулюванням, підігрівом та охолодженням, сенсорними екранами, підсвіткою зі змінними кольорами та регулюванням яскравості.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...