"І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь": Найвідоміший канадець в Україні вшанував пам'ять Шевченка

Відомий кулінар Ектор Хіменес-Браво, а також популярний в Україні телеведучий і суддя телевізійного проекту "МастерШеф", приємно здивував своїх українських шанувальників постом про поета Тараса Шевченка.

У день народження Тараса Шевченка Ектор Хіменес-Браво опублікував фото свого візиту до одного з пам'ятників поету, додавши до нього вітальний коментар. Знімок біля пам'ятника поетові кулінар розмістив на особистій сторінці в Instagram, пишуть Патріоти України.

"С днем рождения, Тарас Григорьевич", - написав він.

Всього за годину знімок зібрав більше 5 000 лайків, а велика кількість коментарів, в яких підписники дякують кулінару за інтерес і повагу до української культури. Вчинок телеведучого називають прикладом для багатьох українців.

"Большое спасибо, Эктор, что уважаете и цените культуру той страны, в которой живете. Это пример для многих коренных украинцев", - написали в одному із коментарів під фото.

Нагадаємо, з 2011 року Ектор Хіменес-Браво проживає в Україні, де займається суддівством популярного шоу, викладанням в особистій академії кулінарії, а також ресторанним бізнесом.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд по лінії бойових зіткнень - Злий Одесит

понеділок, 6 травень 2024, 20:05

До вашої уваги черговий огляд по лінії бойових зіткнень.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...