І де ж його 86% кримнашів?: Путіну загрожує зрив виборів через масове розчарування росіян - експерт (відео)

"Лес рубят - щепки летят". Чекістам вже час поновлювати старі, "добрі" напрацювання сталинської "демократії" задля підвищення свідомості тих, кого залишать на волі.

Кількість росіян, які потенційно можуть стати об'єктом телевізійних пропагандистських маніпуляцій, різко скоротилася: явка на чергових президентських виборах в РФ може виявитися сміховинною і скласти не більше 25-30%.

Таку заяву "Обозревателю" зробив російський публіцист, блогер і аналітик Володимир Голишев, передають Патріоти України.

За його словами, населення Росії "давно абстрагувалося і живе у внутрішній еміграції", що видно з останніх опитувань "навіть придворних соціологів, які морочили голову і країні, і світові про 86% підтримки Путіна".

"Найважливіший параметр - число телеглядачів, людей, які регулярно дивляться телевізор. За дані ВЦИОМ, за останні 10 років їх число впало з 63% до 29%, а у молоді цей показник 8%", - повідомив він.

Таким чином, "лише третина населення дивиться телевізор і теоретично може бути об'єктом маніпуляцій телепропаганди". При цьому "велика частина з них дивиться спорт, серіали, а ток-шоу і новини не дивиться".

Публіцист продовжив: "У цих виборах у нас планує взяти участь істотно менше людей, ніж навіть у 2011 році. Зараз виміри дають 58% так чи інакше бажаючих брати участь у виборах, впевнено готові брати участь у виборах 24%. При тому, що це дуже оптимістичні цифри, тому що значна частина людей взагалі участі в опитуваннях не бере - просто кидають трубку і відмовляються відповідати".

Таким чином, цифра явки на виборах може виявитися "сміховинною" і скласти всього 25-30%, - спрогнозував він.

"Тобто ситуація в країні не така, якою її звикли бачити люди, які уважно дивляться російський телевізор", - резюмував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...