"І дороги криві, і ремонти заважають": Порошенко образився, що його критикують за перерізання стрічок

Президент Петро Порошенко стверджує, що продовжуватиме їздити по регіонах і перерізати стрічки на локальних об'єктах.

Про це він сказав на Раді регіонального розвитку 24 жовтня в Києві, передають Патріоти України.

"Критикани і тут знаходять приводи для печалі: і дороги криві, і ремонти заважають пересуватися і заводи не те випускають, борщі не так варять... Критикують, що влада перерізає стрічки навіть на локальних об'єктах. Звичайно, було б круто побудувати космодром для міжгалактичних польотів, а не завод з виробництва упаковок", - зазначив Порошенко.

"Я і прем'єр-міністр і далі будемо їздити і відкривати нові об'єкти – великі і малі", - додав президент.

Він зазначив, що наше інформаційне поле, "на жаль, дещо орієнтоване на негатив". "Іноді, щоб повідомили про позитивну новину, стрічку повинен розрізати високопосадовець. Навіть я не завжди можу допомогти... Наведу приклад. Нещодавно я був у західних областях і відкривав доволі велике підприємство з тисячами робочих місць. Для двох центральних телеканалів це було нецікаво. Мені переказали, що вони не згадували це у сюжетах, бо редактори побачили у цьому рекламу. А інвестор, який створює робочі місця, мав би за це заплатити. Ну що ж – мені в радість працювати і промоутером, і рекламним агентством позитивних змін", - сказав Порошенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...