І на війні жити в людських умовах: Саакашвілі привіз бійцям до Маріуполя житлові контейнери, Кличко обіцяє ще й конфісковані МАФи (фото)

Поліетіленові халабуди на блок-постах не найзатишніше укриття для тих, хто тижнями несе службу у зоні АТО.

Саакашвілі з бійцями у Маріуполі. Фото: facebook

Голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі привіз бійцям у Маріуполь нові контейнери, щоб вони могли патрулювати місто в кращих умовах. Про це голова Одещини написав на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"Сьогодні ми привезли нашим бійцям у Маріуполь обіцяні контейнери, якими замінили їх існуючі блокпости. Нові контейнери, які ми знайшли в Білій Церкві, оснащені усім необхідним для комфортного несення служби. Їх придбав фонд «На благо Одеси», створений одеськими волонтерами." - пише він.

"Кілька днів тому вони ж завершили благоустрій військового шпиталю. Хочу подякувати всім, хто допоміг і вклонитись нашими героїчними солдатами. Відтепер вони будуть патрулювати місто в кращих умовах. Ми також перевели особовий склад в набагато більш упорядковане житло, орендувавши для них цілий готель." - продовжив голова Одещини.

"Також після моєї останньої поїздки до Маріуполя Віталій Кличко запропонував передати ті мафи, що придатні для переобладнання в блокпости збройним силам і тепер мерія Києва і Міноборони знаходяться у процесі оформлення необхідних документів." - підсумував Саакашвілі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Значно більше ескадрильї: Військовий експерт поділився інсайдами, коли і в якій кількості перші винищувачі F-16 передадуть Україні

субота, 27 квітень 2024, 9:40

Українські Повітряні сили невдовзі отримають багатоцільові літаки-винищувачі F-16 від західних країн-партнерів. Про це в ефірі Апостроф TV розповів авіаційний експерт Костянтин Криволап. . На його думку, одразу три країни-союзники зможуть передати укр...

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...