І сміх, і гріх: Прілєпін позує для фото, нібито в умовах бою

В мережі висміяли світлину "нещадного бою деенерівців".

Прілепін З. Фото: Корреспондент.net

Користувачі мережі висміяли фото російського письменника і заступника командира батальйону бойовиків "ДНР" Захара Прілепіна, зроблене нібито в умовах бою, повідомляють Патріоти України.

На знімок у своєму Twitter звернув увагу журналіст Денис Казанський. "Нещадна війна Прилєпіна триває. "Атака" на українські позиції під прикриттям щойно помитого позашляховика", - зазначив він.

Блогери також звернули увагу і на інші цікаві деталі. "А ніхто не звернув уваги на тіні? Від джіпяри - сюди, а від суперменів - звідси. Навіть покійний Хоккінг не пояснив би))", "російській воєнспеци дозволу на вигін броні для кінокомедії не дали", "нікого не бентежить рембо, який на відкритій місцевості спокійно зав'язує шнурки?", - пишуть вони.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...