І Трамп не допоможе: на Заході дали прогноз по просуванню Путіна в Україну

Президент Росії Володимир Путін, ймовірно, вже домігся більшості поставлених цілей в Україні, але навряд чи отримає можливість впливати на країну в цілому навіть за підтримки Трампа.

Повернути Україну в сферу впливу Росії є великою метою Путіна.

Про це повідомляє Slate. За інформацією видання, Трамп не раз заявляв про своє особисте захопленні Путіним, його штаб "розгромив" частину республіканців, які виступали із засудженням дій Росії в Україні, він запропонував відкрито працювати з російськими військовими силами і їх союзником Башаром Асадом в Сирії і висунув кандидатуру держсекретаря з глибокими фінансовими й особистими зв'язками в РФ.

І все ж, хоча Путін і отримав бажаний результат від виборів, він може виявитися не настільки впливовим для його країни. Почати варто хоча б з такого факту: складно уявити собі, що зможе зробити Путін при президенті Трампа, чого він не робить зараз.

"Вся українська еліта дуже антиросійська, і продовжить такою бути. Утримання України в рамках інтеграційного проекту під керівництвом Росії нічого не дасть. Це бомба уповільненої дії", - вважає Дмитро Тренін, директор Московського Центру Карнегі.

Що ж стосується захоплення Росією нових територій, фахівці видання впевнені, що цього не станеться, адже ті ж Латвія, Литва та Естонія знаходяться під протекторатом НАТО. Таким чином, мають право на захист з боку інших держав-членів у разі нападу.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...