І знову буянив нардеп з нагородною зброєю. Цей погрожував журналісту

Подія сталася в готелі в Донецькій області

У готелі Бахмута Донецької області народний депутат з автоматом намагався виламати двері в номер журналіста. Про це повідомляє поліція Донецької області, інформують Патріоти України.

Як зазначається, від журналіста інформаційного агентства в поліцію надійшло повідомлення про те, що в готелі Бахмута нардеп з автоматом намагається виламати двері в його номер і загрожує.

"Словесний конфлікт почався, коли заявник, житель Києва, зробив народному депутату зауваження про неприпустимість порушення правил зберігання та носіння вогнепальної зброї ... З приїздом поліції сварка закінчилася, факт був зареєстрований у журналі Єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події" , - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, у нардепа був нагородний пістолет "Форт-17" і мисливський промисловий нарізний карабін. Карабін перебував у відкритому стані. За фактом порушення правил поводження з зареєстрованим зброєю проводиться перевірка.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Наконец-то денацификация": Як чеченці виховують військових-росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 17:59

Окупанти продовжують вражати своєю жорстокістю – навіть щодо "своїх". Так, чеченець з армії РФ демонстративно побив російського солдата. Усе через пияцтво й мародерство. Про це пише журналіст та блогер Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передаю...

"Та система вбивала творчість і життя в душі науковця": Милованов зізнався, що не зміг захистити дисертацію в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:44

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, позаштатний радник керівника Офісу президента та член наглядової ради «Укроборонпрому» Тимофій Милованов став на захист депутатки Київської міської ради від партії «Слуга народу» Ксенії Семенової, яка нап...