"Я б з радістю врізав активному сепаратисту і державному зраднику": Шкіряк про бійку Парасюка і Вілкула

Радник Авакова зазначив, що від конфлікту двох політиків більше постраждала Україна

Зорян Шкіряк. Фото:telegraf.com.ua

Радник глави МВС Зорян Шкіряк заявив, що не засуджує нардепа Володимира Парасюка, який побився з політиком від "Опозиційного блоку" Олександром Вілкулом. Про це він написав у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

Пишу як громадянин і патріот Украіни, а не як представник МВС. Вже всі висловилися, вирішив і я. Не буду детально коментувати бійку Володі Парасюка з покидьком Вілкулом. Сталося.

Хоча, з точки зору власної громадянської позиціі, занадто засуджувати і "клеймити" Володю я не буду. Розумію його емоції, хоча й категорично не підтримую його діі. Вважаю, що парламентар не повинен так поступати. Це не цивілізовано і точно було зайвим.

Адже для ефективної боротьби з ворогом, перш за все, потрібний холодний розум і мова аргументів.

Отдже, скажу одне. Як чоловік і патріот, я б з радістю врізав активному сепаратисту, путінському запроданцю і державному зраднику Вілкулу, але ніколи цього собі не дозволю і не зроблю. Такоі радості кремлівським пропагандонам та російсько- терористичним ЗМІ, я не дам. Підвищувати їхній рейтинг і робити з них "нещасних ягнят" - це маячня.

Це хибні методи. Насправді, вони цього тільки й чекають, щоб потім, зі слиною в роті, верещати на увесь світ про "агресивних бандерівців" і "політичні переслідування". На мій погляд, це зайве.

Все має бути в правовому полі і вирішуватися виключно юридичним шляхом. Ми будуємо цивілізовану європейську державу, де є верховенство права, Закону і Конституції.

На жаль, сталося так, що ті хто має вже давно сидіти за ґратами. Негідники ходять по ВР, махають депутатськими посвідченнями, у відкриту поливають Украіну брудом і намагаються підривати основи державності. Це правда. Але це поки що... Це не надовго. Справедливість буде.

Ну, а від конфлікту Парасюк-Вілкул точно не виграв ніхто, але мабуть програла Украіна. Чому? Питання риторичне.

Вважаю, що найкращим методом боротьби з політичним крилом російських терористів у ВР "оппоблоком", має бути Закон і КПК! Відкриття кримінальних справ проти очільників колишньої "межигірськоі мафії" та нинішньої прокремлівські "оппо"-банди і реальне засудження за іхні злодіяння проти украінських патріотів та держави Украіна!

І повірте, путінський прихвостень Вілкул нікуди не дінеться. Раніше-пізніше...Це питання часу.

Сьогодні "вата" знову розправила крила, бо відчула свою безкарність за тотальне розграбування краіни, за розв'язану війну, за російські війська на Донбасі, за Путіна, котрого вони сюди привели і за десятки тисяч безневинно загиблих украінських громадян і наших Воїнів-Героів!

Заспокою, так ім це не минеться... Відповідатимуть! Слава Украіні!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...