"Я была свидетелем разговора, как охотились за головой Саакашвили" - вдова Вороненкова (відео)

Марія Максакова наголосила, що у Росії кримінал вже давно зрісся і взаємодіє зі спецслужбами, зокрема з ФСБ.

Марія Максакова. Фото:скріншот

Екс-депутат Держдуми Росії Марія Максакова, вдова російського опозиційного політика Дениса Вороненкова, заявила, що російські злодії в законі планували замах на Міхеiла Саакашвілі. Про це вона заявила в ефірі шоу, яке веде Саакашвілі, передають Патріоти України. Відео з заявою викладено на каналі Саакашвілі у Youtube.

Максакова повідомила, що неодноразово була свідком, як російські злодії планували замах на Саакашвілі. "Я була свідком розмови, як полювали за головою шановного Міхеїла Ніколозовича...Вони переживали - вбити - одна справа, а якби, що це зробив не хтось, а саме ми", - сказала Максакова.

Сам Саакашвілі заявив, що у 2007 році ФБР попередило його, що російські злодії в законі "щось готують" проти нього. "У 2008 в австрійській пресі про це вийшло розслідування, а в 2012 ті ж дані прийшли від французького МВС. Але вчора, в моїй передачі, російське джерело вперше підтвердило те ж саме...Це була їхня відповідь на жорсткі заходи, які я застосував до них в Грузії", - написав політик у своєму Facebook.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ймовірність і повернення Криму, і кордонів 1991 не нульова, але, як кажуть про деякі ймовірності, близька до нуля, - Ян Валетов

середа, 24 квітень 2024, 0:30

"Позбавлення від будь-яких ілюзій - запорука нормального майбутнього для країни та психічного здоров'я її громадян. Тому стратегія завищених очікувань, як на мене, надзвичайно шкодить суспільству і ще не раз позначиться в майбутньому", - пише українськ...

"Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - Сергій Фурса

середа, 24 квітень 2024, 0:15

"І трошки про репресії на мінімалках проти тих, хто за кордоном. Чи може держава мститися своїм громадянам? А виявляється, може", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує: