"Я готовий публічно вибачитись перед Тимошенко. За неправду. Якщо вона доведе", - нардеп зробив цікаву заяву

Юлія Володимирівна і Дональд Іванович разом поснідали. І це, до речі, правда. Вони справді снідали разом: Тимошенко, Трамп і ще три тисячі людей.

Юлія Тимошенко. Фото: www.politnavigator.net.

"Юлія Володимирівна Тимошенко полетіла в Америку, де таємно зустрілась з Дональдом Джоном Трампом, і вони домовились про стратегічну співпрацю – Президент США пообіцяв всіляко сприяти перемозі Тимошенко на наступних президентських виборах. Більше того, Трамп докладе усіх зусиль, щоб ці вибори відбулись якнайвидше", - пише нардеп Андрій Лозовий на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Те, що Юлія Володимирівна з чисельною свитою поселилась у найдорожчому готелі Intercontinental Washington – наклеп з метою її скомпрометувати і відверта брехня політичних опонентів. Бо жила вона взагалі не у Вашингтоні (туди при потребі приїзджала), а в Нью-Йорку. На Манхетені. У Трампа вдома, на 66-му поверсі, в 3000-метровому пентхаусі на 5 Авеню, де такій гості були раді. Там вони з Меланією пекли пироги, щоб Донік на роботі їв домашненьке, а вечорами пили шампанське на балконі, милуючись краєвидами Нью-Йорку і співали: “Она хотела бы жить на Манхеттене и с Дэми Мур делиться секретами…”.

А ще Юлія Володимирівна і Дональд Іванович разом поснідали. І це, до речі, правда. Вони справді снідали разом: Тимошенко, Трамп і ще три тисячі людей. Коли присутні пішли фотографуватись з Президентом США – черга до Тимошенко так і не дійшла. Але то нічого, вони з Меланкою і так про все домовились.

І не просто снідали, а молились за велич Америки. За солдат в Авдіївці – не молились. Юлія Володимирівна так і не знайшла однієї хвилини часу за всі дні, щоб написати кілька слів шани і вічної пам’яті загиблим. Але їй це варто пробачити. Вона ж важливими справами займається заради майбутнього держави. З самим Трампом зустрічається. Правда, Трамп про це нічого не знає.

А Дональд Іванович російським ЗМІ – як людина досвідчена – не вірить. Адже – на мінуточку! – першоджерелом (!) нібито (!) зустрічі (!) Трампа (!) і Тимошенко (!) є російські (!) ЗМІ (!). І зверніть увагу, як компліментарно московська пропаганда відгукується про Юлію Володимирівну.

Насправді з жодним мало-мальськи значимим гравцем Тимошенко так і не зустрілась. Тим паче – з Трампом. Дешевий прийом її піарників і використання російських ЗМІ – “хорошая мина при плохой игре. В США з 1996 року добре знають ціну ЮВТ і категорично не сприймають її в якості лідера найбільшої держави Східної Європи. І так – більше двадцяти років її політичної кар’єри. При Клінтоні, Буші, Обамі. Так буде і при Трампі.

Навіть Пол Манафорт відмовив Тимошенко в аудієнції. Оцініть рівень цинізму Юлії Володимирівни – вона просила зустріч з політтехнологом, який особисто їй двічі ставив “мат” на шаховій дошці української політики. У 2006 році, коли відібрав у неї ймовірне прем’єрство за півкроку до нього, придумавши “Антикризову коаліцію”, і у 2010 – коли поховав її шанс перемогти на президентських виборах.

Але в дійсності дивуватись цинізму і самоприниженню ЮВТ не варто. Вона давно домовилась з Льовочкіним і Фірташем, які в 2011 році були Ініціаторами її арешту і переконували Януковича в доцільності такого кроку. Хто думає інакше – подивіться, як її солодко нині показує телеканал “Інтер”, бенефіціарами якого є Льовочкін, Фірташ і …”Первый канал” російського телебачення.

З Льовочкіним Манафорт, до речі, таки зустрівся. Правда, говорив через зуби і намагався пошвидше здихатись. Зв’язуватись з таким персонажем – собі дорожче.

Я готовий публічно вибачитись перед Тимошенко. За неправду. Якщо її прес-служба надасть бодай якусь фактажну наглядність її зустрічі з Трампом. Чіткі факти, а не публікації російських ЗМІ, постійна брехня яких давно стала притчею во язицах.

Єдиний по-справжньому цікавий персонаж, з ким Юлія Тимошенко могла б зустрітись у США – це колишній прем’єр-міністр України Павло Іванович Лазаренко. Найближчою соратничею якого вона була роками.

8 листопада 1995 року Павло Лазаренко письмово попросив міністра оборони Російської Федерації Сергія Грачова передати корпорації “Єдині енергетичні системи України”, керівником якої була Юлія Тимошенко, усі постачання української продукції Міноборони РФ, які йшли у залік заборгованості РАТ “Газпром” за бюджетними платежами. Якщо це не правда і хтось може довести протилежне – я теж готовий вибачитись.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не знають спокою ні вдень, ні вночі": Сирський показав знищення живої сили й техніки окупантів (відео)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ц...

"Працюють занадто повільно": Міноборони Британії гальмує постачання озброєння для України - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 12:59

Міністерство оборони Великої Британії звинувачують у «повільній роботі» з невикористанням половини з £900 млн для України. Затримки означають, що лише £404 млн із коштів, пожертвуваних дев’ятьма країнами, було витрачено. Про це повідомляє The Guardian,...