Я "Кримнаш" і дуже потрібний: Український олігарх-зрадник намагається привернути до себе увагу Трампа

Рефат Чубаров вважає, що Пінчук може бути провідником політичної позиції, яка може належати як йому, так і певному колективу, в тому числі за межами України. При цьому сама позиція, впевнений радник президента, призведе до капітуляції України.

Віктор Пінчук. Фото:LIVEstory

Український олігарх Віктор Пінчук намагається привернути до себе увагу новообраного президента США Дональда Трампа. Так вважає радник президента України, народний депутат і голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Віктор Пінчук, такі публікації робить дуже рідко. Він сподівається, що на неї звернуть увагу, а отже звернуть увагу і на нього. Тут може бути дуже багато мотивів. Як на мене, він намагається привернути увагу новообраного президента США Дональда Трампа, оскільки він, як і багато хто з нас, сподівався на перемогу Гілларі Клінтон", - додав він.

Чубаров також додав, що Пінчук може бути провідником політичної позиції, яка може належати як йому, так і певному колективу, в тому числі за межами України. При цьому сама позиція, впевнений радник президента, призведе до капітуляції України.

Як відомо, 26 грудня олігарх Віктор Пінчук опублікував статтю у видання The Wall Street Journal, у якій заявив, що Україна має тимчасово відмовитися від членства в Євросоюзі як мети на найближче майбутнє і визнати, що не приєднається до НАТО ні найближчим часом, ні в середньостроковій перспективі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...