"Я люблю футбол и всю жизнь любил. Но я не буду ни смотреть, ни обсуждать ничего, связанного с этим ЧМ. Он - на крови. Грузин, чеченцев, украинцев, крымских татар, сирийцев", - Муждабаєв

ЧС в Росії ще більше зомбує російський народ фальшивою величчю та безкарністю зла, яке несе новий фюрер всьому світу.

Айдер Муждабаєв. Фото: ГордонАйдер Муждабаєв на своїй сторінці у Facebook прокоментував проведення чемпіонату світу в РФ, повідомляють Патріоти України.

"Я футбольний уболівальник в 4-му поколінні. Мій прадід ще в 1920-30-х вболівав за "Харчовиків" (якщо хто розуміє, про що я), і я не зраджував цю команду ніколи, до тих пір, поки РФ не напала на Україну. З того моменту - як відрізало. Весь інтерес до футболу в РФ. Ходжу іноді в Києві на "Динамо", свого головного колись "ворога", - симпатична українська команда з патріотичними хлопцями.

Безліч моїх друзів в минулому житті - спортивні журналісти. (Як не дивно, вони скурвились в РФ менше інших колег.) Я розбираюся у футболі вже точно краще 99% тих, хто зараз тут про нього пише. Я люблю футбол, і все життя любив. Але я не буду ні дивитися, ні читати, ні обговорювати нічого, пов'язаного з цим ЧС в російській рейху. Вважаю, це нижче людської гідності.

Не можу співпереживати подію, яка посилює владу нового фюрера. Ще більше зомбує російський народ величчю, безкарністю зла, яке він несе всьому світу, навіть якщо не весь світ поки це розуміє. Він все одно зрозуміє. На жаль, пізніше, ніж потрібно. Людське - вище всього іншого, професійного, спортивного, взагалі всього, що не варто людського життя. А цей ЧС - на людській крові. Грузин, чеченців, українців, кримських татар, сирійців. Я впевнений, цей список буде продовжений, тому що цей ЧС - допінг фюреру і його вбивцям. Треба бути безсовісним, нелюдським, брехливим, щоб закривати на це очі. Бачу, що мої друзі і в житті, і в ФБ не такі, і вдячний їм".

В коментарях користувачі підтримали журналіста: "Без нинішнього шабашу футбол в цілому нічого не втратив би", "Абсолютно".

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Слабоумні думають, що в нас лавочок раніше не було: Як пропагандисти Кремля намагаються запевнити, що українці в окупації щасливі

вівторок, 30 квітень 2024, 20:14

Російські пропагандисти розповсюджують інформацію, що українці на окупованих територіях “щасливі”. І саме через те, що росіяни встановлюють лавочки та білять дерева. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, пер...

На болотах палає: У Бурятії сталися масштабні пожежі (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 20:01

У Бурятії горить понад 100 гектарів лісу. Через ураганний вітер пожежа дійшла до Улан-Уде і перекинулася на споруди в передмісті. Як пишуть російські ЗМІ, околиці Улан-Уде і його передмістя охоплені вогнем, передають Патріоти України. Сильний вітер роз...