Як BMW X5​ посварив криворіжських і одеських копів

На місце конфлікту прибуло підкріплення силовиків

Правоохоронці, які прибулим з Кривого Рогу для вилучення автомобіля зі штрафмайданчика перешкоджали одеські поліцейські та його власник, повідомив 7 КАНАЛ, інформують Патріоти України.

Конфлікт між правоохоронцями двох регіонів розгорнувся через BMW X5, яка стоїть в Одесі на вул. Ак. Вільямса на штрафмайданчику. Поліцейська делегація з Кривого Рогу прибула з наміром вилучити позашляховик, бо нібито за їх даними він числиться в угоні.

Однак власник і одеські колеги стали проти і запропонували провести на місці необхідну експертизу. Прибулих колег це не влаштовувало і вони наполягали на вилученні і перегоні авто в Дніпропетровську область. Сторони конфлікту пішли на принцип.

Всі учасники стали обдзвонювати по своїм вищим інстанціям. Одесити дзвонили на гарячі лінії, особістам і прокурорам. Криворіжці продзвонювали своє начальство.

На місце конфлікту прибуло підкріплення силовиків. За даними знімальної групи "7 каналу", вони так і не дочекалися вирішення конфлікту і поїхали з місця інциденту. Позашляховик залишався на той час в Одесі.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Родич Тищенка є фігурантом справи щодо розкрадання 140 млн - журналістське розслідування

понеділок, 6 травень 2024, 23:03

Чоловік сестри нардепа Миколи Тищенка Герман Блінов став фігурантом справи про розкрадання коштів під час будівництва метро на Виноградар. Про це повідомляє Bihus.Info, передають Патріоти України. За даними слідства, 140 мільйонів у жовтні 2022 року як...

В Україні ліквідували сина російського генерала Лапіна (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 22:51

На війні в Україні могли ліквідувати сина російського воєначальника Олександра Лапіна. Відповідне повідомлення з'явилося в російській групі "Новости Волгоград", передають Патріоти України. "Прийшли трагічні звістки з фронту. У зоні проведення спеціальн...