Як би Кремлю не хотілось: Журналіст назвав реальну кількість прихильників "русской весны" в 2014 році в Криму

Результати проведеного окупантами "референдуму" на території Криму в 2014 році абсолютно не відповідають дійсності.

Про це розповів заступник генерального директора кримськотатарського телеканалу ATR, журналіст Айдер Муждабаєв в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

Він заявив, що багато хто в Криму дійсно підтримував ідеї "русской весны" і приєднання півострова до РФ, проте дані референдуму не є достовірними.

"Ми ж не віримо підсумками референдуму, який проведено без виборчих списків і в ході якого одна точка зору отримала 97%. Такого просто не може бути ні за яких виборах, крім КНДР", - зазначив журналіст.

За його словами, зараз вже неможливо встановити реальну підтримку серед місцевого населення російської окупації Криму.

"Хто знає, скільки там людей прийшло? Може, там прийшло 40%, з них проголосувала половина – от і рахуйте. А як вони там малювали... Це вони просто спектакль провели, після окупації", - зазначив Муждабаєв.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...