Як їм вистачило нахабства підняти цю ганчірку? У центрі Києва знов замайорів "триколор" на даху посольства нашого ворога (фото, відео)

Мені здається, що треба їм нагадати: "Свині, вам тут не раді!".

Над посольством РФ у Києві знов вивісили триколор. Про це написав на своїй сторінці в Facebook Олександр Довгий. Також після тривалої відсутності на фасаді будівлі посольства знову з'явився російський герб.

Раніше МЗС РФ заявляв, що після завершення ремонту всі державні символи Російської Федерації, які перебували на будівлі посольства "займуть своє "законне" місце". Під час протестних акцій фасад будівлі російського посольства в Києві був трохи пошкоджений.

Що я хочу сказати: цей "прапор" - символ звірячого ставлення до України. Це символ тероризму та бруду. Він просякнутий кров'ю багатьох тисяч наших співвітчизників, яких вбивали, катували, знущалися. У голові не вкладається, що взагалі російське посольство робить у центрі нашої столиці, та як їм вистачило нахабства підняти цю ганчірку?

Мені здається, що треба їм нагадати: "Свині, вам тут не раді!". Дуже дякую співвітчизникам, які робили напади на посольство нашого ворога.

о.Лука Радванський.

Опублікував: Лука Радванський
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...