Як худобу: У Італії викрали британську модель, щоб продати на чорному аукціоні

​Викрадач вже заарештований, його жертва знаходиться в британському консульстві в Мілані.

В Італії громадянин Польщі викрав британську модель і утримував її в заручниках 6 днів, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Guardian.

Чоловік мав намір продати дівчину на аукціоні даркнета - анонімному сегменті Інтернету, до якого неможливо підключитися через звичайний браузер і який вкрай складно контролювати.

За даними поліції, 20-річна модель приїхала до Італії на зйомки, які насправді і не планувалися. 11 липня на неї напали і викрали. Дівчину накачали наркотиками і відвезли в невелике село під Турином.

Імовірно, дівчину хотіли продати на онлайн-аукціоні за 230 тисяч фунтів (255 тисяч євро). Повідомляється також, що викрадач почав вимагати гроші у її агента в якості гарантії її безпеки - близько 50 тисяч євро.

Викуп не був виплачений, проте підозрюваний Лукаш Херба через шість днів привіз молоду британку до будівлі консульства. Всі ці дні вона провела прикута наручниками до меблів. За даними місцевих ЗМІ, злочинець вирішив відпустити дівчину, коли дізнався, що у неї є маленька дитина.

Як виявилося, сам Херба вже деякий час постійно проживає у Великобританії, і сусіди підтвердили, що він поїхав близько трьох тижнів тому.

Поліція розглядає як версію того, що дівчину дійсно збиралися продати, так і припущення про те, що викрадач мав намір обдурити потенційних покупців і виманити у них гроші.

У свою чергу Daily Mail відзначає, що мова може йти про угруповання «Чорна смерть», яке існує ще з середини 1990-х років і діє в даркнеті. Вони займаються не тільки торгівлею людьми, а й торгівлею наркотиками, зброєю і вибухівкою.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...