Як купити вживаний ноут й не прогадати

Низка рекомендацій які варто мати на увазі.

Фото: uainfo.org

Якщо у ваших планах покупка ноутбука, але ви не хочете переплачувати за нові магазинні варіанти, сміливо вирушайте на пошуки в інтернет. Зокрема, рекомендуємо звернутися до сайтів безкоштовних оголошень, де ви виявити масу пропозицій з продажу вживаної електроніки, діляться порадами від знавців Патріоти України зразом з Нескучные новости.

Деякі користувачі, начитавшись інформації в мережевих шахраїв, до сих пір бояться купувати техніку, що була вживана. Але, як показує практика, придбання уживаного пристрою - це найчастіше досить вигідна і безпечна угода.

З чого почати вибір не нового ноутбука?

Перш за все, необхідно визначитися з інтернет-майданчиком, на якій ми будемо підшукувати варіанти. Природно, найбільший асортимент пропозицій ви знайдете на популярному порталі, наприклад OLX.

Далі слід відвідати Відповідний розділ, відфільтрувати отримані результати пошуку за сумою, яку ви готові витратити, і виробникові. Вашому погляду постануть вживані ноутбуки, які підходять під ваші критерії.

Обдзвонивши потенційних продавців, варто з'ясувати причину реалізації. Можливо, вам пощастить, і ви знайдете пристрій застарілої моделі, яке продається через придбання більш сучасного ноутбука. Також не слід відмовлятися від пропозицій з заниженою вартістю через необхідність ремонту. Найчастіше останній обходиться набагато дешевше, і ви залишитеся у виграші.

Що слід зробити відразу після покупки?

Як тільки у вашому володінні виявиться обраний ноутбук, Не поспішай його експлуатувати. Для більшої певності відніс його на діагностику, щоб повністю усунути навіть дрібні дефекти. Не нехтуйте послугою чистки девайса, адже невідомо, чи жував за ним бутерброди колишній господар.

Після технічного огляду та усунення неполадок, ви сміливо можете приступати до роботи за ноутбуком. Напевно він прослужити вам ще багато років, адже подібні компактні пристрої, як правило, використовуються для офісної роботи, тому їх стан в більшості випадків досить гарне.

Те ж правила покупки ви можете застосовувати, якщо захочете переглянути вживані смартфони. У розділі мобільної телефонії вас теж чекає чимало вигідних пропозицій, які зможуть зацікавити вас. Переглядайте публікації та шукайте відповідний варіант. Можливо, пропозицію про продаж ідеального смартфона, в якому ви давно мріяли, вже проходить модерацію на сайті безкоштовних оголошень.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...