Як має проходити ефективна атестація держсектору (фото)

На світлині - Семенченко проводить "виховну роботу".

У мережі пригадали фото 2014 року. Його виклали з підписом "Як має проходити атестація". Але у коментарях воно викликало справжній ажіотаж:

"Це фрагмент "бесіди" бійців батальйону "Донбас" із ментами, що не знали, як їм поводитись із колаборантами, яких навмисне (з метою отбілить) зараз називають сепаратистами. Виховну роботу проводить Семенченко", "Це фото травня 2014 року. Батальйон "Донбас" відновлює українську владу в нашому райцентрі, Велика Новосілка, Донецька обл. На фото наші жирні продажні місцеві мінти, які не завадили сепарам встановити днр-рівську ганчірку на щоглу біля райдержадміністрації. Чудову тоді промову сказав цим покидькам в погонах Семен Семенченко", - пишуть коментатори.

Опублікував: Церковний Цинік

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...