Як окупанти заср....ли історичну частину Сімферополя "Старе місто"

Майже центр кримської столиці виглядає як покинуте село, хоча звідси до центра міста 15 хвилин пішки.

Цю частину місцеві жителі називають "Старим містом" і вже давно мріють бодай про якусь реконструкцію. Мовляв, газ є, все є, але от будинки настільки старі, що жоден косметичний ремонт не здатен цього приховати – потрібні кадинальні оновлення.

Історія вулиць сягає сотень років, а найстаріші будівлі цієї територію мають понад 5 століть. Але й ходити цими вулицями потрібно вкрай обережно, адже стара архітектура створює небезпеку як згори, так і знизу.

Каналізації як такої тут вже просто немає, а сміття часом звалюють у цілком випадкових місцях.

Проте багато жителів за жодних обставин не погодяться покинути свої домівки, навіть якби їм запропонували кращий варіант. Окупаційна влада навіть хотіла зрівняти цю територію із землею і набудувати хмарочосів.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...