Як Святослав Вакарчук відреагував на "президентство" Володимира Зеленського (відео)

Катя Осадча привітала Володимира Зеленського з днем народження та розпитала про останні пам’ятні події, а також плани на майбутнє.

Володимир Зеленський

25 січня комік відсвяткував 38-й день народження команда «Світського життя» привітала керівника студії «95 квартал» і потеревенила про те-се. Почали з минулорічної телепрем’єри «Слуга народу», зазначають Патріоти України.

-Володимире, вітаємо тебе з Днем народження! Нещодавно в тебе були іменини, і ми з подарунком. Минулого року всі тебе називали президентом України, тому що ти зіграв у серіалі "Слуга народу". Тепер можешь теперь їздити з таким номером.

-Дякую. Подарунки з гумором - вони особливі.

-Хтось з політиків поставився до цього серйозно?

-Є декілька політиків. Мені передали, вони казали, що я спеціально придумав таку рекламну кампанію, щоб себе продвинути. Багато хто повірив, багато хто телефонував.

-Хто?

-Не хочу говорити про політиків. Навіть Слава Вакарчук зателефонував, спитав: "Йдеш в президенти"? Я почав сміятися, він також. Але думаю, що він спочатку щось собі там подумав.

-Можливо, Святослав Вакарчук сам збирається йти в президенти, подумав, що ти можеш стати йому потужним конкурентом.

-Це вже фарс, це ж роль!

-Як відсвяткував?

-Дуже хотів поїхати на 4 дня на лижі, ще День народження був в мого сина - 21 січня, а в мене - 25. Я вирішив, щоб ми двоє стали на лижі. І ось стоїмо ми на горі, він в ботинках, на лижах, йому три роки. І я спускався з ним на руках.

-Де саме каталися на лижах?

-Це перехід від Франції в Італію.

-Що дарували колеги?

-Всі знають, що я великий фанат Адель, мені подобається її музика і як вона виглядає. Нам с дружиною подарували квитки на концерт Адель в Копенгагені.

-А дружина що подарувала?

-Костюм, вона знала, що на мене лижний костюм завеликий. Подарувала лижний костюм, дуже його хотів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ви вчинили не як чоловік": Влад Міцкевич показав нове фото з Олею Поляковою і розповів про їхні "стосунки", підписники відреагували

вівторок, 16 квітень 2024, 13:31

Ексучасник МастерШеф Влад Міцкевич, який раніше опублікував особисті фото зі співачкою Олею Поляковою і натякнув, що між ними був роман, поділився новими подробицями їхніх «стосунків». У новому відео, опублікованому в TikTok, Міцкевич повідомив, що вон...

Суттєві вигоди обом країнам, це небезпечно: Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 13:16

Росія збирається передати Ірану сучасних винищувачів та засоби протиповітряної оборони для захисту від ударів Ізраїлю та США. Військова співпраця між Москвою та Тегераном вийшла на новий рівень. Про це пише The Washington Post, передають Патріоти Украї...