Як Таїчка та Анічка на "Новій хвилі" виступали: Російська журналістка висміяла українських поп-ренегатів

Виступ Таїсії Повалій налякав, тому що та співала про "якесь розчленування", а услід за нею вийшла Ані Лорак з піснею, в якій просила "утримати серце руками і губами".

Ані Лорак і Таїсія Повалій. Фото:vashgolos.net

Російська журналістка Олена Риковцева висміяла пісні українських співачок Таїсії Повалій та Ані Лорак, які виступають у Росії. Про це Риковцева написала на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

Вона розповіла про те, що виступ Таїсії Повалій її налякав, тому що та співала про "якесь розчленування", а услід за нею вийшла Ані Лорак з піснею, в якій просила "утримати серце руками і губами".

"Змовилися, демони!" — виносить вердикт журналістка.

"Утримай губами мій чай з молоком" буде, якщо дуетом почнуть", "Чай з молоком" — вірші Михайла Гуцерієва — це багато про що говорить", "У Газманова була пісня зі словами "Закрий мої очі холодною шкірою рук", "Виходить, шлях до серця лежить через губи. Не всі шлунку масляна!", "Більше орального у творчості на ЦТ!", "І жодної пісні про мозок, ну хоч про звивини", — коментують інші користувачі Facebook.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.