Як українські розвідники обходять розтяжки бойовиків на Донбасі: У мережі оприлюднили унікальне відео

На Донбасі бойовики незаконних збройних формувань встановлюють розтяжки, з метою підірвати бійців ЗСУ.

В інтернеті оприлюднили унікальне відео, на якому зафіксовано, як українські розвідники на Донбасі обходять розтяжки, встановлені бойовиками незаконних збройних формувань.

Відповідний ролик опубліковано на сторінці "Білий Господар" у Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Десь у АТО. Сіра зона. Унікальне відео. Проходимо розтяжку противника, пощастило помітити. Ну і досвід, звичайно. Метод "наступний-наступний", той, що пройшов, страхує напарника - інші йдуть. У разі підриву, постраждають тільки двоє... Ласкаво просимо на кращу роботу в світі!" - сказано в повідомленні.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...