Як українцям повернути зони відпочинку: "Тотальне викрадання доступу до води. я - за бульдозер. А ви?", - блогер

"Наші береги і далі крадуть - ще 5-10 років таких процесів і на водойми можна буде дивитися лише в телепередачах про природу" - пише Анатолій Дністровий.

Оскільки закон не діє, то доступ до водоймищ людям доведеться повертати лише з допомогою бульдозера. Ілюстрація:ru.tsn.ua

"тотальне викрадання доступу до води. я - за бульдозер. за останні 15 років відбулося безпрецедентне викрадання в людей доступу до природних водойм і водойм, що створювалися як дренажі водосховищ, на берегах яких заборонено будуватися" Про це пише у своєму Facebook Anatoliy Dnistrovyi, передають Патріоти України, продовжуючи:

більшість місць, де я колись бував, тепер недоступні. ресторани, бази відпочинку, приватні території, бетонна огорожа. незалежно від області - це типова ситуація.

ось кілька прикладів із різних регіонів:

-район села тубільці на кременчуцькому вдсх - цей фантастичний рибальський бренд, де на березі дніпра століттям ловили ляща й плотву - тепер до того берега не доберешся

-річка рось в районі гирла - тепер через суцільну забудову там нема більше доступу до води, а раніше там завжди стояли табори з наметами

-обвідний дренажний канал біля київського моря - від села осещине до лебедівки - просто вкрали (хоча закон категорично забороняє на водоймах такого типу здійснювати будь-яку забудову)

-річка рать (відгалуження десни) в районі літочок - там тепер також на повну наклепали котеджні містечка і це кришує зграйка броварських скотів.

-труханів острів - у районі парку дружби народів - там одна банда відтяпала декілька км берегової смуги з затокою і влаштувала бари та водні атракціони.

а ще 15-10 років тому на всіх цих берегах я стояв, прогулювався. відпочивав - тепер це більше нікому недоступно.

закон є - але на нього насрали.

я - за бульдозер. чекаю від політичних партій, які збираються на вибори, бульдозерних рішень - повне знесення одоробел, які вкрали в суспільства доступ до води.

наші береги і далі крадуть - ще 5-10 років таких процесів і на водойми можна буде дивитися лише в телепередачах про природу. я - за бульдозер. а ви?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...