​Як ведеться діткам ватажків сепаратистів в "жидобандерівських" надрах "кривавої хунти", декілька прикладів (відео)

В той час як Донбас поглинула війна, забираючи життя українців зі всіх куточків Батьківщини, діти тих, хто допомагає агресору, безтурботно живуть на «криваву ренту» своїх батьків

Каріна-Каміла. Фото korupciya.com

Діти терористів не соромлячись хизуються у соціальних мережах своїм дорогим життям у Києві, повідомляють Патріоти України з посиланням на проект "Гроші" телеканалу "1+1".

Зокрема, поки Володимир Струк розпалює конфлікт на сході, його доні Каріна та Каміла ведуть пафосне життя у столиці ворожої «хунти».

За інформацією Генеральної прокуратури України, Володимир Струк – луганський бізнесмен та колишній регіонал – спонсорує сепаратистів. Він особисто організував загони озброєних бойовиків.

Поки батько важко "працює", Каріна та Каміла розважаються у кращих клубах Києва, що з гордістю демонструють на своїх сторінках в Instagram.

Каріна Струк має власне підприємство "Луга-Прес" та катається на Porshe.

Дівчата люблять подорожі та розваги, особливо у Європі, до якої так бояться потрапити лідери терористів. Інша спадкоємиця ідейної матері – Ольга Черенкова. Її матуся Лариса Айрапетян – "міністр" охорони здоров'я так званої ЛНР. Вона навіть змагалася за право очолити "республіку", але програла Ігорю Плотницькому.

Ольга дуже пишається матір'ю та активно підтримує її на своїх сторінках у соціальних мережах. Проте під час активного військового конфлікту на рідній Луганщині, дівчина навчалася на території ненависної України, у Кіровограді.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...