Як ветеран АТО після війни став успішним бізнесменом (відео)

Майже два роки служби в АТО – і Павло Якимчук повернувся додому. Та сидіти, склавши руки, справа не для нього.

24 Канал розповів про бійця, який не зупинився, а навпаки повірив в свої сили і став успішними, передають Патріоти України.

У жовтні буде рік, як Павло Якимчук повернувся із зони бойових дій. Він воював 22 місяці. Пішов добровольцем. До того мав успішний будівельний бізнес. Однак, війна та стрибок долара зробили своє – Павло збанкрутував.

За місяць після дембеля я почав працювати. Хоча міг запити, хотів навіть, як і багато друзів, яких давно не бачив. Коли "дембельнувся", в кишені було 20 тисяч гривень зарплати. І їх довелось витратити на дитину. Бо йшла до школи, саме першокласниця, – розповів ветеран АТО.

Тож півроку тому чоловік розпочав з нуля новий бізнес. На його думку, щоб знайти себе, потрібно мати бажання.

"Для мене посттравматичний синдром що означає – приїхав додому, приїхала машина о 6 ранку, мусорні баки почали бахкати, я давай лізти під диван, закотився під диван і давай автомат свій шукати. Оце посттравматичний синдром. А те, що він не може знайти себе в житті, тільки було б бажання", – впевнений Якимчук.

Чоловік зібрав бригаду ремонтників. Зараз у його команді 30 людей. Більшість – ветерани АТО. Та працювати з ними, розповідає, найважче.

80% людей я звільнив, у першу чергу, через алкоголь. Просто людина до війни була алкоголіком, пішла на фронт, отримала корочку учасника бойових дій, проте таким алкоголіком і залишилась. Тобто статус учасника бойових дій не робить з м*дака людину, – сказав бізнесмен.

Поки що бізнес Павла не тих масштабів, що були до війни. Однак солдат, який на фронті отримав позивний "Шустрий", упевнений, що обов'язково повністю відродить свою справу. А якщо буде потреба, поїде знову в АТО.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...