Як візитка Яроша: В ОРДО показали трамвай "виробництва "ДНР" (відео)

В окупованому Донецьку вийде на маршрут перший трамвайний вагон «місцевого виробництва» у тонах Правого Сектора.

Окупаційна «влада» ОРДО повідомляє, що незабаром в окупованому Донецьку вийде на маршрут перший трамвайний вагон «місцевого виробництва», інформують Патріоти України.

«В.о. директора »комунального підприємства адміністрації Донецька« Донелектроавтотранс »Юрій Атаманов заявив: Вагон новий, відмінний, дуже сподобався. Підприємство повністю готове прийняти і випустити на лінію в найкоротші терміни вагони даного типу. Це буде 1-й маршрут трамвая, він знаходиться в самому кращому стані, там немає проблем з напругою. А в новому вагоні багато електроніки, і вона повинна працювати безперебійно ».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...