Як воюють на Донбасі коти-бандерівці (фоторепортаж)

Бійці АТО дуже люблять своїх батальйонних котів, діляться з ними їжею, дають прихист та навіть присвячують вірші. І мяуки до них тягнуться з розорених хат та жорстокості садистів-найманців.

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2

Біля бійців АТО на Донбасі постійно крутиться багато котиків: коти-безхатьки й ті, яких покинули господарі, тікаючи від війни, й ті, що народилися вже за час АТО. Патріоти України пропонують репортаж, котрий підготували журналісти depo.ua.

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 1

Українські військові до котів ставляться з любов'ю та повагою, бо вони їм і антидипресанти, й друзі, а інколи бувають такі ласкаві, що навіть ловлять мишей (якщо не лінуються, звісно.-ПУ).

За що українські військові поставлять пам'ятники котам

Нещодавно один з бійців написав віршований твір атошним панам Мяу.

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 2

А ті, хто літературних талантів не мають, демонструють свою любов до котів за допомогою фото.

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 3

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 4

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 5

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 6

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 7

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 8

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 9

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 10

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 11

А відправляючись з війни, забирають їх додому.

За що котам в АТО треба поставити пам'ятник-2 - фото 12

Собак на передовій менше, в основному спеціально навчені, породисті, щоб зайвий раз не гавкнув. Військові кішки за визначенням зайвого шуму не підіймають.

За що українські військові поставлять пам'ятники котам - фото 1

А це окопна киця, яка ходить просто серед варти і БТРів десь там в Донецькому степу. Варто бачити, як радіють її приходу бійці.

Волонтери, які їздять через захоплені території, кажуть, що на блокпостах терористів по дорозі зрідка зустрічаються дикі собаки і вони ніколи не бачили кішок. І на це є причини. Страшні. Це була відбита від атаки терористів територія. При її захоплення "ополченці" використовували кішок, щоб зняти "розтяжки". Це не поодинокий випадок.

Для того, щоб змусити кота бігти, терористи поливали хвости котів скипидаром або бензином і запускали в напрямку розтяжок, щоб ті зривали вибухівку. Для надійності до хвоста коту ще й прив'язують палицю і теж підпалюють. Без підпалу це не працює, тому як змусити кота кудись бігти мимо волі неможливо. Перебили таким чином всіх кішок в окрузі.

Військових така жорстокість вражає більше, ніж жорстокість до людей, тому що люди все ж відпиратися можуть, на відміну від тварин.

На питання, чи не менш жорстокий цей засіб - вбити кота, ніж людина підірветься, один військовий відповів, що людина має вибір йти воювати, а підпалена тварина немає.

Практика використання тварин для розмінування територій не нова для радянсько-російської армії. Читайте, що таке протитанковий пес. Це неприємне читання.

Розповідали, що один бойовий кіт сам вліз у БТР і їздить тепер з бійцями на патрулювання.

Р.S

А ще кішки можуть використовуватися на блокпостах для зігріву. Кладеш кицьку за пазуху - обом тепленько.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...