Як з гуся вода....

Цього тижня в Раді список прогульників очолив БПП

Народні депутати президентської партії масово не ходять на засідання Верховної Ради. Про це повідомляє Politeka, посилаючись на дані реєстрації офіційного порталу Верховної Ради, пишуть Патріоти України.

Під час минулого пленарного тижня 23 нардепа жодного разу не відвідали засідання ВР - з них 6 представляють блок Петра Порошенка.

Як стало відомо, найбільше прогульників виявилось саме серед депутатів фракції імені Порошенка - 6 депутатів і ще 7 позафракційних.

Крім того, на роботі минулого тижня не з'явилися 3 нардепа від «Волі народу», по 2 від «Народного фронту», «Самопомочі» і «Опоблоку» і 1 - від Радикальної партії.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...