Як задобрити Вогняного Півня та правильно підібрати Новорічне меню 2017

Щоб правильно підготувати меню, потрібно враховувати смаки Вогняного Півня, для того, щоб всіляко задобрити цього яскравого птаха.

Всі вважають, що старий рік забере з собою старі проблеми та турботи, а Новий рік дозволить почати багато в житті з чистого аркуша. Логічно, що до такого свята і особливий підхід. На Новий рік зазвичай ставлять кращі прилади, надягають модні наряди, готують вишукані страви. Тому складання новорічного меню вимагає особливого підходу і дотримання ряду правил.

Люба господиня підходить з особливою ретельністю до підготовки новорічного столу. Адже хочеться врахувати всі нюанси, щоб у новорічну ніч відчути чари по максимуму. Щоб правильно підготувати меню, потрібно враховувати смаки Вогняного Півня, для того, щоб всіляко його задобрити.

Як задобрити Півня.

Потрібно врахувати, що ця істота не жадібна, може, десь в міру економна. Але це не означає, що стіл повинен ломитися від надмірностей. На столі має бути все в достатку, але страви варто готувати досить прості. Щоб Півень був задоволений, на столі обов'язково повинні бути фрукти і овочі в будь-якій їх варіативності. Також незайвим буде знайти на столі містечко для ємкості із зерном. Як відомо, це його улюблені ласощі.

Півень буде радий, якщо у новорічному меню буде місце солодкому. Це може бути торт або пиріг. Природно, Півень не пробачить, якщо на новорічному столі будуть якісь страви з курки. Тому до планування меню потрібно підійти дуже обережно. При оформленні столу, можна зробити акцент на сільському посуду – горщики, дерев'яні ложки.

На новорічному столі має бути широкий вибір страв і напоїв. Це обов'язково мають бути закуски, гарячі страви, салати, овочеві та м'ясні нарізки, а також обов'язково десерт. Що стосується напоїв, то тут потрібно вибрати тільки натуральні соки, або ж морси.

Вибираючи гаряче на стіл, варто ще раз нагадати про те, що будь-які страви з курки можуть серйозно засмутити пернатого символа 2017 року. Краще всього вибрати страви з риби або морепродуктів.

Для прикладу можна приготувати сьомгу – досить ніжна і смачна риба, не розчарує навіть самого вибагливого гостя.

Якщо говорити про гарніри, то тут краще всього виглядатиме варіант з овочів. Це можу бути тушковані або свіжі овочі. Як справжній сільський житель, півень буде радий, якщо в якості гарніру господиня захоче картоплю.

Вибір салатів, які можна приготувати на Новий рік, досить багатий. Щоб підкреслити урочистість моменту, можна вибрати креативний салат у вигляді ялинки. Оскільки півень – персонаж досить яскравий, то в якості закусок потрібно підібрати щось яскраве і виразне. Незайвим буде порадувати пернатого якоюсь смакотою. Як жителю села, йому сподобається тортик з сиру.

Результат пошуку зображень за запитом "рецепты сладких блюд на новый год 2017"

Смачного Нового року, і нехай Вогняний Півень буде добрим до Вас!

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хочуть затримати мусульман?: Спецслужби РФ готують теракти на території Росії

субота, 4 травень 2024, 14:55

Спецслужби РФ можуть готувати провокації найближчим часом. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Telegram, передають Патріоти України. Метою провокацій є звинувачення Сил оборони України в організації та проведенні терактів на території Росії. "...

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...