Як завадити трагедії: У Києві з 12-го поверху випав 4-річний хлопчик

Експерти радять встановлювати на вікна решітки, тримати вікна відкритими наполовину або ж відкривати тільки кватирки.

В Києві з вікна випав малюк. Фото: ЗМІ

Сьогодні у Києві близько 13.00 чотирирічний хлопчик разом з москітною сіткою випав з балкону 12-го поверху і розбився на смерть, повідомляють Патріоти України з посиланням на Сьогодні.ua.

У поліції батькам малюків радять встановлювати на вікна решітки, тримати вікна відкритими наполовину або ж відкривати тільки кватирки. «Якщо батьки йдуть з квартири, а у будинку є малюк і відкриті вікна, то після нещасного випадку до них можуть виникнути претензії, адже це може бути трактовано як недбалість, що спричинила тяжкі наслідки», – попереджають у МВС.

Фахівці по металопластиковим вікнам радять встановлювати москітні сітки з міцної капронової нитки. Саму ж сітку радять закріплювати не гачками, як це зазвичай роблять, а більш потужними пристроями. Але все одно це не врятує, адже максимум сітка може витримати вагу кішки – приблизно 3-4 кг.

Це далеко не перший випадок: тільки у Києві щороку з вікон випадає більше десяти дітей. Зовсім нещодавно подібний випадок стався в Оболонському районі Києва. Там трирічний хлопчик випав з вікна третього поверху висотки.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...