Яка їжа гарантовано зіпсує вам переліт

А може й не тільки вам.

Фото: vokrugsveta.ua

Особливі умови, в яких знаходиться людина в літаку, стрибання тиску на старті та при посадці, стрес - все це вимагає виключити зі свого раціону перед польотом деякі продукти, попереджають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Їжа швидкого приготування

Візит в McDonald's перед польотом може викликати печію. А шлунок може відмовитися перетравлювати нездорові продукти на висоті понад 10 м над рівнем землі.

Алкоголь

Навіть низькоградусні спиртні напої можуть викликати негативні реакції в польоті. На висоті організм зневоднюється. Тому буде нудити і боліти голова.

Капуста

Овочі сім'ї хрестоцвітих, як брюссельська капуста або броколі викликають здуття шлунка в умовах перельоту. Це тому, що в салоні літака знижується на третину тиск повітря. Кишківник пасажирів через це кілька розширюється.

Бобові

Якщо дуже хочете поїсти квасолі перед перельотом - замочіть її на ніч у воді, тільки тоді їжте. В іншому випадку, газоутворення і здуття не уникнути.

Газована вода

Приведе в умовах зміни тиску до здуття живота.

Часник

Від вас буде йти неприємний запах навіть, якщо ретельно почистити зуби. Побережіть пасажирів і дозвольте отримати приємні враження від польоту.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...