"Яка прекрасна, могутня річка. І все таке красиве": Київ вразив лідера відомої британської групи

Українська столиця захопила Джей Кея своїми краєвидами.

Джей Кей з гурту Jamiroquai. Фото: InstagramСоліст британської джаз-фанк групи Jamiroquai Джей Кей прибув у Київ, щоб впродовж 21 червня виступити на фестивалі Belive, повідомляють Патріоти України. Виконавець вже опублікував свої позитивні враження від столиці України.

Відео на фоні Дніпра та київських пейзажів було зняте з балкону одного з готелів 20 червня. Неподалік від Поштової площі музикант зробив анонс свого сьогоднішнього концерту та висловив захоплення містом.

«Яка прекрасна, могутня річка. І все таке красиве. Який дивний міст, ви тільки подивіться на нього», – прокоментував краєвиди Джей Кей.

Варто додати, що гурт Jamiroquai став хедлайнером першого дня

фестивалю Belive. Самий же фестиваль проходитиме з 21 по 24 червня на НСК "Олімпійський".

Чим відомий гурт Jamiroquai? Перш за все, цей музичний колектив у світі часто називають королями джаз-фанку та найяскравішими представниками ейсид-джазу 90-х. На їхньому рахунку 8 студійних альбомів, а їхня творчість триває з 1992 року по сьогодні. Така складна назва гурту походить зі слів "jam" і "iroquois", які поєднав Джей Кей на початку створення групи.

Jamiroquai володіють преміями Grammy, MTV Music Awards, MOBO, Ivor Novello, а один з їхніх альбомів під назвою "Travelling Without Moving" потрапив в Книгу рекордів Гіннеса як найбільш продаваний фанк-альбом.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...