Яка ж головна умова перемоги України в Гаазі?

Їїї назвав російський опозиційний політик і він має рацію

Картинки по запросу Костянтин Боровий фото

Ефективність рішення Міжнародного суду ООН в Гаазі за позовом України проти Росії буде залежати від професіоналізму українських юристів. Таку думку "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик Костянтин Боровий, повідомляють Патріоти України.

Оцінюючи сам факт позову України проти Росії, він заявив: "Дуже добре, що Україна, нарешті, зайнялася цими питаннями".

"Російські дипломати не упускають жодної можливості, щоб в публічному просторі звинуватити Україну в усіх гріхах. Але в даному випадку мова йде про серйозний акт. Це необхідно було робити давно. Необхідно готувати трибунал, необхідно засуджувати військові злочини, злочини проти людяності і діяти не тільки в суді в Гаазі, а й у всіх можливих інстанціях", - переконаний політик.

На його думку, "ефективність таких дій залежить від професіоналізму юристів". "Я думаю, що в Україні є високопрофесійні юристи, яких залучили до цієї справи. Я сподіваюся, що цим займаються кращі", - додав Боровий.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...