"Якщо просто залишити "Рошен" Росії, то ворог буде мати і фабрику, і ті ж податки, тобто зиск у десятки разів більший", - блогер

Адам Вітер нагадав співгромадянам, що допомога від доходів "Рошен" українській армії набагато перевищує ті податки, які фабрика вносить у російський бюджет.

Фабрика "Рошен" у Липецьку. Фото: ZN.ua.

"Давайте про саме популярне мило, про липецькі мільярди", - згадав Адам Вітер на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!" у "Фейсбуці", передають Патріоти України та пропонують і вам ознайомитися із його міркуваннями.

1. Немає ніяких мільярдів доларів сплачених податків у бюджет РФ, є суму біля 10 млн.$ (це з усіма штрафними санкціями, що нараховані фабриці Порошенко у 2014 р.).

2. Вартість фабрики становить 84,6 млн. доларів. Тобто, якщо залишити фабрику Росії, то ворог буде мати і фабрику і ті ж податки, тобто зиск у десятки разів більший. Продати неможливо, бо є тяжба з фіскальними службами РФ.

3. Розмови про фабрику – популістське мило, тому що її вклад 10 млн. $ у бюджет РФ (216 млрд. $) мізерний. А ось сума за газ, яку сплатила Україна Росії у 2013 р. (за контрактом ЮВТ) склала 12 млрд.$. Це дійсно суттєва допомога російської армії. Бірюков повідомив, що Порошенко переказав 350 млн гривень на армію

Група "Крила Фенікса" отримала від Президента 3 млн гривень. Бірюков повідомив, що Порошенко переказав 350 млн гривень на армію. Радник Президента Юрій Бірюков заявив, що Президент Петро Порошенко переказав в сумі 350 млн гривень на проекти Збройних сил України.

"Тижні зо три тому Петро Олексійович показав мені один звіт, з благодійної діяльності. Підсумована сума там була мільйонів 350. На проекти ЗСУ. Моє питання "Чому Ви про це не дозволяєте говорити?" так і залишилося без відповіді. Група "Крила Фенікса" (Бірюков - організатор групи, - ред.) на проект пральних кунгів отримала понад 3 000 000 гривень", - написав він у своєму фейсбуку, реагуючи на пост нардепа Віктора Балоги, який написав, що він не чув, щоб Порошенко допомагав армії.

Нагадаємо, прес-служба Президента при публікації декларації Порошенка за 2014 рік повідомляла, що загальна сума благодійних пожертвувань, переданих торік "за сприяння Петра Порошенка", становила 123 млн гривень. Торік Порошенко отримав сукупний дохід у розмірі 368,9 млн гривень.

В останні дні Порошенко в соцмережах зазнає критики через шикарний маєток, в якому Президент живе в Козині Київської області. Чомусь багато дивуються, дізнавшись, що Президент пожертвував на армію більше 350 млн. Ще до війни Петро Порошенко багато виділяв коштів на благодійність, але не афішував це.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цивілізований світ шокований: Патріарх Кирило побажав Путіну "правити до кінця світу" (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 19:27

Предстоятель Російської православної церкви Кирило (Гундяєв) побажав російському диктатору Володимиру Путіну перед його так званою інавгурацією, правити вічно, а також вкотре благословив вбивати українців. Відповідне відео з'явилося у мережі, передають...

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...