"Яна, добрый день! Вам звонят из ПриватБанка...!", - як шахраї намагались обдурити, і що їм відповіли

Якщо вам погрожують заблокувати картку, то не поспішайти панікувати. Цілком можливо, що телефонують не з банку.

Шахраї знову вирішили використати назву "ПриватБанку". Фото: KHARKIV Today.
Користувач Андрій Кондратенко у соцмережі "Фейсбук" на сторінці спільноти "Нескучные новости" вирішив поділитися досвідом своєї знайомої. Патріоти України вирішили, що і їх читачам краще бути попередженими, якщо вони потраплять у схожу ситуацію. Далі - мовою оригіналу:

"Со второго раза подняла трубку, предполагая тему разговора, но время было, так что..:
- Яна, добрый день! Вам звонят из Приватбанка...!
- Прям "Яна"? А где же по-имени отчеству?))
- ... (сопение в трубке) Есть информация, что ваши банковские карты в течении 10-ти минут будут заблокированы (темп повествования ускоряется). Вам это интересно??? (последняя фраза с явным давлением)
- Нет.
- Как "нет"?? (тут что-то в их плане пошло не так)... То есть вам все равно, что с вашими картами будет???!! (почти криком)
- Хотите, я сделаю ваш номер популярным, а потом еще и сообщу о данном звонке в полицию?
- Ты....бы.....знаешь что!!! (Длинные гудки; наверное нервы на том конце сдали у кого-то... А как же развить тему:))?
Перезвонив через время своему оператору, и узнав, что на мой номер никто из банка сегодня не звонил, предположения о целях данного звонка только подтвердились..
Будте внимательны;) ну, как и обещала "делаю номер популярным":

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....