Янукович забрехався з перших секунд допиту

Артист, та брехун. З перших секунд він почав брехати

Артист, та брехун. З перших секунд він почав брехати, на запитання чи притягувались Ви раніше до кримінальної відповідальності каже – нет.

Наче не було тюрми, та кримінальних справ

Варто відзначити, що в 1968 році Янукович був позбавлений волі за звинуваченням у грабежі, а в 1970 році його посадили за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Згодом все судимості з нього були зняті.

Також Віктор Янукович ухилився від відповіді на питання про своє місце проживання в Ростові-на-Дону. За словами його адвоката, суд отримав точну адресу, але в цілях безпеки ці дані не будуть публічно розкриватися.

Як доказ, що це помітив не тільки я, от маленький твіт.

Дуже до речі пост Березовца.

Виктор Янукович. 15 декабря 1967 года в возрасте 17 лет Виктор Янукович был осуждён на 3 года лишения свободы за участие в ограблении по статье 141 ч. 2 УК УССР (грабёж) как член преступной группировки «Пивновка».

8 июня 1970 года Виктор Янукович был повторно привлечён к уголовной ответственности за причинение телесных повреждений средней тяжести по ст. 102 УК УССР (нанесение телесных повреждений средней тяжести) и осуждён на 2 года лишения свободы.

28 ноября 2016 года генеральным прокурором Украины Юрием Луценко Виктору Януковичу предъявлено обвинение в государственной измене и пособничестве Российской Федерации в агрессии против Украины, в умышленных действиях, совершенных с целью изменения границ территории и государственной границы Украины, нарушения порядка, установленного Конституцией Украины.

Бог любит троицу, Федорыч. Верим, надеемся, ждём.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог дійсно бажає наступати не тільки на Авдіївському напрямку, але й на півночі, - Олександр Кочетков

середа, 1 травень 2024, 0:30

"Почастішали інформаційні вкиди про наступ на Сумську та Чернігівську області, який ворог начебто планує. Лунають побоювання, що це буде повторення початку повномасштабного вторгнення у 2022 році з катастрофічними наслідками. Інформую про те, що знаю",...

Росіяни згадують, як вони рятували Казахстан від правих радикалів, а тепер президент країни Токаєв завдав сусідам удар у спину, - Казанський

середа, 1 травень 2024, 0:15

"Російські пропагандисти б'ються в пропасниці - Казахстан, виявляється, більше не друг Росії? Виявляється, влада країни продала 81 старий радянський літак американцям. Це Міг-29, Міг-27, Су-24. І всі ці літальні апарати планується передати Україні", - ...