Ятрять стару рану? Греки обстріляли турецьке вантажне судно

​Грецька берегова охорона відкрила попереджувальний вогонь по турецькому вантажному кораблю в Егейському морі біля узбережжя острова Родос.

Иллюстрация из открытых источниковІнцидент трапився в понеділок, повідомляють Патріоти України з посиланням на турецьке видання Daily Sabah.

Вантажне судно під прапором Туреччини транспортувало сталь з південного порту Іскендерун в Ізміт. Грецька берегова охорона закликала корабель змінити свій курс на Родос для огляду греками вантажу.

Корабель рухався в міжнародних водах і його капітан відповів, що не буде слідувати наказу та змінив курс судна в напрямку територіальних вод Туреччини. Коли корабель не підкорився, грецька берегова охорона відкрила вогонь у повітря, а потім і по кораблю.

Капітан судна повідомив, що на кораблі є не менше 16 отворів від куль, однак екіпаж не постраждав.

Капітан додав, що за цим маршрутом судно курсує регулярно й він не може зрозуміти реакцію грецької берегової охорони.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...