"Яценюк не збирається у відставку", - Соня Кошкіна про політичні ігри прем'єра та президента (відео)

Всі переговори щодо можливого формату Кабінету Міністрів Володимира Гройсмана можуть виявитися блефом команд президента та чинного голови уряду.

Володимир Гройсман, Петро Порошенко та Арсеній Яценюк. Фото: РБК.

Соня Кошкіна, шеф-редактор інтернет-видання "LB.ua", в прямому ефірі Шустер LIVE розповіла про блеф між командами Президента та Прем'єр-міністра, передають Патріоти України.

«Майже два місяці сторони ділять портфелі і блефують. Яценюк не збирається йти у відставку. Він має намір підтримувати діалог, але писати заяву він не готов. Це означає, що всі переговори щодо можливого формату Кабінету Міністрів Володимира Гройсмана - це все неправда.

Команді президента вигідно у новому Кабміні, яким би він не був, отримати більшість портфелів, які контролюють потоки. І дока ці дві команди блефують, розказуючи про перемовини, країна живе іншим життям, де впав банк «Хрещатик» з мільйонними пенсійними вкладами, вбивства, зникнення, розбійні напади».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...