Домашній сир – це чудовий збалансований продукт харчування, який легко засвоює організм. І його особливо корисно споживати на вечерю, повідомляють Патріоти України з посиланням на Сosmo.
Домашній сир – ідеальна білкова вечеря. Споживання сиру сприяє профілактиці таких страшних недуг як туберкульоз, малокрів'я, захворювання печінки, атеросклероз, захворювання підшлункової залози, нирок та шлунково-кишкового тракту.
Окрім того, цінні властивості сиру покращують обмін речовин, а це попереджає ожиріння. Молочний білок домашнього сиру має хорошу поживну цінність. А ще цей продукт – багате джерело кальцію і фосфору, які суттєво позитивно впливають на стан волосся, зубів, нігтьових пластин, кісткової тканини і нервової системи.
27 червня (за юліанським календарем 10 липня) вшановують преподобного Самсона, гостинного - святого, який, за переказами, міг лікувати хвороби одним своїм дотиком, а своє життя присвятив допомозі людям. У народі день прозвали Самсон Сіногной, зазначают...
"Урок" другий. який стосується процесу "військового будівництва" (оборонної політики) держави... В першому "уроці" ми вже з'ясували, що у сучасній війні, застосування будь-яких її засобів, які пов'язані із протиборством у повітряному просторі, варто ві...