Ідентифіковано росіян-терористів, які розстріляли наших бійців під Дебальцевим: Опубліковано фото та відео (16+)

Відомі їх позивні, деякі імена та обличчя.

Волонтери опубліковали фото, на яких є російські терористи, що розстріляли наших воїнів.

Українські волонтери ідентифікували російських бойовиків, які розстріляли бійців АТО Олександра Бердеса, Василя Демчука і Павла Плацинського. Тіла убитих прикопали у лісосмузі поблизу села Логвинове Артемівського району Донецької області, йдеться в розслідуванні Informnapalm.

Волонтери нагадують, що це сталося 9 лютого 2015 року, коли дві машини 30-ї механізованої бригади потрапили під обстріл біля села Логвинове у верхній частині "Дебальцевської дуги" на трасі між населеними пунктами Дебальцеве та Артемівськ (Донецька область). П'ять військовослужбовців прямували по боєприпаси в Слов'янськ, але бойовики влаштували на дорозі засідку.


Згодом в інтернеті з'явилося відео, де видно, як бойовики знущаються над трьома українськими військовими. На цьому відео рідні упізнали Олександра Бердеса. Разом з ним потрапили в полон військовослужбовці 30-ї ОМБР Василь Демчук і Павло Плацинський. 11 лютого 2015 року громадянин Російської Федерації Назаров Роман Олександрович виклав на своїй сторінці в соцмережах відео, де видно, як він й інші російські бойовики знущаються над трьома українськими військовими.

Також Назаров під відео (18+) додав фото, де він й інші російські окупанти фотографуються на тлі чотирьох українських військових, що лежать на землі. www.youtube.com/watch?v=7txING3SocI - посилання на відео.

Крім того, на відео, поширеному росЗМІ, відзначені-підписані бойовики: Завдовєєв Сергій, позивний "Француз", командир батальйону "Легіон"; позивний "Казах"; позивний "Льова"; позивний "Татарин"; позивний "Назар", єдиний, кому спробували приховати обличчя.

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...