Є на кого рівнятися: Яка залізниця Європи визнана найкомфортабельнішою

В ході оцінки шістнадцяти залізничних компаній, визначили найкращу.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Порівняльна доповідь, підготовлена для онлайн-сервісу з бронювання поїздів Loco2, виявила кращі з європейських залізничних компаній, що пропонують своїм пасажирам високошвидкісні поїзди далекого прямування з поїздками не менше 400 км.

Згідно з доповіддю, найкраще загальне обслуговування пропонують Національні залізниці Швейцарії, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Guardian.

В ході оцінки шістнадцять залізничних компаній, включаючи Швейцарську залізницю, Deutsche Bahn, Eurostar і Virgin Trains, попросили відповісти на опитування, в якому детально описані можливості та зручності, які вони надають для пасажирів.

Швейцарські федеральні залізниці посіли перше місце за умовами перевезення сімей, а також по кідс-френдлі зонах і можливості перевезення транспорту. У той час Deutsche Bahn, який посів друге місце, пропонує послуги досвідчених бебісіттерів.

Швейцарський оператор разом з іспанською державною залізничною компанією Renfe пропонує кращий сервіс для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями, забезпечуючи «досвідчену» і «ретельно скоординовану» допомогу пасажирам з особливими потребами.

Компанія Eurostar, яка безкоштовно покращує клас вагона для пасажирів на інвалідних візках, посіла третє місце.

У доповіді відзначили Deutsch Bahn за чітку політику в галузі сталого розвитку, від відповідального підходу до підбору харчування до використання зеленої енергії для своїх електропоїздів. Пасажири Deutsch Bahn також отримують знижку на гарячі напої, якщо надають власну чашку.

Deutsche Bahn і Austrian Railways були названі кращими для туристів, адже не вимагають резервування місць, пасажирського збору і пропонують безкоштовний Wi-Fi і багато місця для великих рюкзаків.

В результаті, Швейцарські федеральні залізниці вийшли на перше місце, посівши перше місце в чотирьох категоріях: для сімей, людей з інвалідністю, велосипедистів та трансферу для зимових видів спорту. Далі йдуть німецький залізничний оператор Duetsche Bahn й Австрійська залізниця.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...