Єфім Шефрін - черговий холуй московського недо-царя - попросив українців "заткнутися"

Ще одна спроба зі сторони так званих "артистів" Московії стулити українцям пельку.

Спіч цього московського клоуна, подається повністю, мовою оригіналу:

"Дорогие наши соседи по карте. Я никогда этого не делал. Я никогда не позволял себе таких обращений. Но ведь это немыслимо, это никуда не годится: культур а любого народа, этические представления любой общности не разрешают глумления над погибшими. Это же так очевидно, что в день гибели совершенно мирных людей принято либо скорбеть, либо молчать.
Прошу вас, выберите второй вариант: он не потребует от вас никаких нравственных усилий. Я знаю, что многие из вас верующие люди. Мне трудно принять такое комментирование как часть обряда. Пожалуйста, заткнитесь… "

У зв'язку з вищенаведеним хочеться спитати цього "артиста" де він був коли у лютому-березні 2014 року Московія порушуючи усі підписані нею міжнародні договори і статут ООН анексувала українській Крим ? де був цей недо-клоун коли Росія розпочала гібридну війну на українському Донбасі у квітні 2014 року ? де він був коли російським зенітно-ракетним комплексом Бук, поставленим з Росії, керованим російським екіпажем у липні 2014 був збитий малазійський Боїнг 777 рейсу МН17 ? де він був коли Росія відкрито ввела свої регулярні війська на Донбас і організувала спочатку "Іловайській котел", потім ДАП, бої під Дебальцево ? Де був він і більшість так званої російської "інтелегенції" коли російські окупанти вбивали тисячі українців ???

Також непогано було б спитати у цього та інших московських, так званих, "артистів" чому вони 4 роки мовчать на те що робить російській недо-цар Путін і сирійській диктатор Асад у Сирії ? Де-факто диктатор Асад за підтримки Путіна вбиває 90% населення своєї країни на релігійному та етнічному грунті, вбиває тільки за те що більшість 85% сунітів і 5% християн не схотіла коритися 10% шиїтській (алавітській) меншості . Сотні тисяч сирійців убито, ще сотні тисяч поневіряються по світу.






Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...